Consultanță și mentenanță

Semper Fi Glass oferă consultanță și proiectare

Serviciile de service și mentenanță pentru utilaje de prelucrare sticlă și producție geam termoizolant sunt esențiale și solicitate pe piața specifică.

Servicii
Serviciile noastre

La Semper Fi Glass găsești o echipa de experți care oferă consultanță și îndrumare pas cu pas, dar și utilaje de ultimă generație care sporesc productivitatea și eficientizează afacerile din industria sticlei.

Consultanță

Semper Fi Glass oferă consultanță și proiectare

Oferta de echipamente, accesorii, scule și dispozitive din domeniul de prelucrare sticlă plană este foarte generoasă. Pe piață există o mulțime de firme, mai mari sau mai mici, mai vechi sau mai noi, mai serioase sau mai puțin serioase, care oferă spre vânzare echipamente sau scule.

Din dorința de a vinde, de foarte multe ori, sunt omise informații care, teoretic, pot face clientul să ezite în luarea unei decizii; de multe ori sunt furnizate informații distorsionate despre echipamentul respectiv și performanțele sale astfel încât ”mireasa” să pară mai frumoasă; de multe ori se minte, pur și simplu, doar pentru a convinge clientul să cumpere.

Facem recomandări privind organizarea fluxurilor de producție și alegerea utilajelor necesare în funcție de nevoile fiecărui client.

Mentenanță

Executăm intervențiile service solicitate și putem elabora planuri de mentenanță.

Nerespectarea planului de mentenanță conduce la o funcționare, de multe ori, neconformă, fapt ce afectează atât utilajul în sine cât și calitatea produsului finit obținut.

Recomandăm încredințarea operațiunilor de reparații și service pentru utilaje de
prelucrare sticlă și producție geam termoizolant unor specialiști externi. În multe cazuri, este dificil pentru companiile producătoare să-și permită angajarea unui tehnician calificat.

Repararea utilajelor de prelucrare sticlă și producție geam termoizolant necesită expertiză specializată și pregătire specifică în acest domeniu.

Ultimele proiecte

Expertiza Semper Fi Glass - prin intermediul realizărilor noastre

Descoperă portofoliul Semper Fi Glass și lucrările cu care ne mândrim.

Aceste proiecte evidențiază expertiza noastră și profesionalismul de care dăm dovadă. Fiecare dintre ele a avut provocările lui dar și cerințele speciale care au fost implementate cu succes.

TIBERIU GLAS – Tg. Mureș
Acest proiect a presupus înlocuirea unei linii de spălare vechi o linie Boke de spălare-asamblare,...
OVIBEST – Carei
În cadrul acest proiect am instalat cea mai mare linie de spălare-asamblare, presă cu gaz...
NOUA TEI COM – Rm. Sărat
Ne mândrim cu unul dintre cele mai frumoase proiecte din portofoliul nostru: o hală nou...