Termeni și condiții

I. GENERALITĂȚI

Site-ul www.semperfi-glass.ro este un site comercial, proprietate a SC SEMPER FI GLASS SRL. Folosirea, vizitarea și înscrierea pe acest site implică acceptarea termenilor și a condițiilor detaliate mai jos. Folosirea acestui site se face numai în cazul acceptării condițiilor de utilizare și a politicii noastre de restricții și confidențialitate
SEMPER FI GLASS SRL își rezervă dreptul de a revizui termenii și condițiile de utilizare prin actualizarea acestei pagini în orice moment și fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Prin vizitarea periodică a acestei pagini, puteți lua la cunoștință orice modificare survenită cu privire la termeni și condiții. Utilizatorul este unic răspunzător de cunoașterea și acceptarea termenilor și condițiilor actualizate. În caz de neconformare, ne rezervăm dreptul de a bloca accesul, sau de a apela la orice alte prevederi relevante din legislația în vigoare.
Site-ul www.semperfi-glass.ro poate fi folosit exclusiv pentru uz personal, necomercial și cu condiția respectării dreptului de proprietate intelectuală.

II. PROPRIETATE INTELECTUALĂ, COPYRIGHT, MĂRCI ÎNREGISTRATE

2.1 Utilizatorii site-ului www.semperfi-glass.ro sunt obligați să respecte următoarele condiții:

  • să nu încarce, posteze sau transmite pe site-ul www.semperfi-glass.ro, informații ce contravin legilor, cu conținut discriminatoriu, rasist, amenințător, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau contestabil
  • să nu încalce drepturile de proprietate individuală, drepturile de confidențialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalți. Datele care nu aparțin autorilor, vor fi șterse
  • să nu încarce viruși, scripturi sau alte programe de acest gen
  • să nu ofere informații false asupra identității lor sau asupra originii conținutului oferit, a mesajelor sau a altor informații
  • nu are dreptul să modifice, să schimbe, să copieze, să vândă sau să altereze în orice mod nicio informație conținută pe acest site, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini, grafică, indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea activități, fără acordul scris al societății SEMPER FI GLASS SRL.

Toate materialele existente pe acest site, incluzând, dar fără a se limita la informații, texte, grafică, software, unelte, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum și mărci înregistrate reprezintă “conținutul” acestui site și sunt protejate de legea dreptului de autor, legile referitoare la mărci și proprietate intelectuală.

2.2 Dreptul de proprietate asupra conținutului site-ului

Toate informațiile sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea SEMPER FI GLASS SRL, care isi rezerva dreptul de a modifica conținutul și/ sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă. Este strict interzisa copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără acordul scris al SEMPER FI GLASS SRL.

Accesarea site-ului, folosirea informațiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, înscrierea pe site sau trimiterea de email-uri adresate SEMPER FI GLASS SRL se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea corespondenței de la SEMPER FI GLASS SRL în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

2.3 COPYRIGHT

Materialele sunt destinate informării vizitatorilor, prezentării serviciilor firmei și atragerii de noi clienți și parteneri. Copierea sau folosirea acestora în orice alt scop se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul acestui site nu poate fi folosit în scopuri comerciale, vândut sau inclus în orice alt material sau publicație comercială sau necomercială decat cu acordul scris al autorilor.

2.4 MĂRCI ÎNREGISTRATE

Mărcile înregistrate, logo-ul și alte simboluri publicate pe acest site sau pe site-uri dependente sunt proprietatea SEMPER FI GLASS SRL, dacă nu există o excepție expresă în acest sens. Reproducerea și folosirea lor neautorizată atrage după sine pedepsirea conform legilor în vigoare. Toate drepturile rezervate.

III. INFORMAȚII PERSONALE

3.1 Formularele de contact postate pe site-ul www.semperfi-glass.ro au ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Completarea lor este facultativă. Adresele de email de pe care ne scrieți și conținutul acestora NU sunt publice. Ele sunt și vor rămâne private.
3.2 Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume persoana, denumire firma, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, dar poate include și alte informații aflate, în funcție de pagina pe care se afla formularul și în directă legătură cu conținutul textului din pagina respectiva.
3.3 Pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a corecta eventualele erori, SEMPER FI GLASS SRL va stoca și prelucra informațiile solicitate prin intermediul acestui site, pentru a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului.

“ABONARE NEWSLETTER” Datele furnizate de către dvs. prin intermediul acestui formular sunt prelucrate în scopul de a vă trimite noutăți, promoții, informații și cataloage SEMPER FI GLASS SRL. În situația în care nu furnizați aceste date nu vă vom putea furniza informațiile solicitate.

VI. CONFIDENȚIALITATE

4.1 SEMPER FI GLASS SRL asigură confidențialitatea informațiilor culese cu ajutorul formularelor de contact completate de vizitatorii site-ului, precum și asupra rezultatului procesării acestor informații. Excepție fac solicitările autorităților competente conform legislației în vigoare. De asemenea, SEMPER FI GLASS SRL se angajează sa nu facă uz de aceste informații decât în scopul pentru care au fost obținute.
4.2 SEMPER FI GLASS SRL va folosi datele rezultate din procesarea acestor informații numai în scop statistic sau similar.

V. GOOGLE REMARKETING

Site-ul www.semperfi-glass.ro folosește opțiunea de publicitate Remarketing oferită de Google. Prin intermediul acestui tip de publicitate, Google colectează cookies de pe acest site pentru a vă arăta campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastră, exprimate prin tipurile de pagini accesate în trecut pe acest site.

VII. LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

SEMPER FI GLASS SRL a realizat acest site ca un serviciu cu scop exclusiv informativ. Transmiterea acestor informații nu creează nici un fel de relație contractuală cu SEMPER FI GLASS SRL. Nu trebuie să acționați în temeiul informațiilor oferite de acest site fără a cere asistența specializată de la SEMPER FI GLASS SRL.

Deși SEMPER FI GLASS SRL depune eforturi constante si încearcă să actualizeze tot timpul informațiile, software-ul și alte servicii, acest site poate conține erori și omisiuni pentru care compania nu își asuma nicio responsabilitate și nu poate fi considerată responsabilă.

Conținutul este furnizat fără garanție. Proprietarul site-ului nu este responsabil pentru nicio pierdere de tip hardware, software sau de fișiere, cauzate de folosirea site-ului. SEMPER FI GLASS SRL nu oferă nicio garanție ca site-ul, produsele sau serviciile furnizate pe site, de către SEMPER FI GLASS SRL sau în numele companiei SEMPER FI GLASS SRL (inclusiv software gratuit pentru download) vor îndeplini cerințele dumneavoastră, nu vor fi întrerupte, vor fi sigure, fără erori și sunt pe deplin funcționale.

Prețul produselor comercializate de SEMPER FI GLASS SRL poate fi modificat în orice moment, fără preaviz. SEMPER FI GLASS SRL atenționează asupra faptului că există cazuri când, ca urmare a faptului ca prețurile produselor pot varia în funcție de magazin sau din cauza unor disfuncționalități ale Site-ului sau erori, prețul afișat pe site poate să nu fie cel corect. În aceste cazuri, personalul din magazinele SEMPER FI GLASS SRL va informa clientul asupra prețului corect. În cazul unei dispute, prețul final este cel afișat în magazin. Toate prețurile aferente produselor și/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate în EURO și nu includ TVA.

VIII. DISPOZIȚII FINALE

SEMPER FI GLASS SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru nici un fel de stricăciune sau pagubă de nici un fel care are sau pare a avea legătura cu site-ul sau cu conținutul sau (aici sunt incluse daunele morale sau fizice, pierderea de date, venit sau profit, pierderea, stricarea sau alterarea bunurilor aflate în proprietatea dvs. precum și conflictele de orice natura cu terți).

În cazul în care un paragraf sau un capitol al acestor termeni și condiții este considerat nul, abuziv sau este suspendat de un organ legal competent, acest fapt nu atrage după sine și nulitatea celorlalte prevederi, alte precizări, reglementari și mențiuni din termenii și condițiile site-ului rămânând valabile, cu efect deplin.

Prezentul set de reguli, denumit Termeni și Condiții, este supus legii române. Eventualele litigii apărute între administratorul site-ului  www.semperfi-glass.ro și utilizatori se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente, aflate în aceeași localitate în care își are sediul social societatea SEMPER FI GLASS SRL.