Semper Fi Glass: parteneri pentru producători geam termoizolant

Dacă ești în căutarea partenerilor potriviți pentru producția de geam termoizolant, atunci povestea Semper Fi Glass cu siguranță te va inspira. Așadar, articolul de față își propune să te introducă în lumea noastră, să aducă claritate și sens în ceea ce privește munca noastră. De aceea, rămâi cu noi până la finalul articolului.

Semper Fi Glass: povestea noastră

Semper Fi Glass are o experiență de peste 20 de ani în industria sticlei și se concentrează pe producția și distribuția de sticlă de cea mai înaltă calitate pentru diferite utilizări. Echipa noastră este formată din profesioniști cu o bogată experiență în domeniul sticlei, ceea ce ne permite să oferim soluții profesionale și precise.

Cu prezență în România, Bulgaria, Polonia și Spania și peste 12 proiecte de succes finalizate, am dovedit că suntem capabili să furnizăm produse și servicii de încredere la nivel internațional. Ne mândrim cu abilitatea noastră de a crea soluții personalizate de sticlă pentru clienții noștri, indiferent de complexitatea sau dimensiunea proiectului lor. Aceasta înseamnă că punem accent pe detalii și oferim calitate excepțională pentru fiecare proiect.

Cu peste 20 ani în urmă, pasiunea noastră pentru sticlă, dar totodată și expertiza noastră ne-au unit într-un grup de fondatori. Astfel a luat naștere Semper Fi Glass, un brand de încredere în industria sticlei. De la început, am avut un angajament clar pentru calitate și inovație. Astăzi, suntem Distribuitor Certificat în Europa de Est pentru SHANDONG BOKE CNC EQUIPMENTS CO. LTD din China, motiv pentru care suntem fericiți și mulțumitori.

Cu alte cuvinte, povestea noastră este despre devotamentul pe care l-am avut față de excelență și o continuă căutare a soluțiilor personalizate pentru clienții noștri. Putem spune că mereu am fost disponibili pentru a răspunde nevoilor lor cu profesionalism și pasiune.

La Semper Fi Glass, ne distingem în industria sticlei prin produsele noastre de cea mai înaltă calitate și prin abilitatea noastră de a oferi soluții personalizate pentru nevoile unice ale clienților. Ne situăm în fruntea producției de sticlă de încredere, pe care o ajustăm cu precizie pentru a se potrivi cerințelor fiecărui proiect. În același timp, suntem recunoscuți pentru serviciile noastre rapide și profesionale, care întotdeauna depășesc așteptările celor cu care lucrăm fie pentru un timp scurt, fie mai lung.

Misiunea, viziunea și valorile după care ne ghidăm

La Semper Fi Glass, îmbrățișăm o abordare agilă și orientată spre rezultate în ceea ce privește misiunea, viziunea și valorile noastre. Ne străduim să furnizăm soluții de sticlă superioare, adaptate în mod precis la nevoile fiecărui client. Cu alte cuvinte, suntem complet focusați dar și determinați:

 • să oferim servicii de excepție,
 • să promovăm inovația în întreaga industrie
 • și să construim parteneriate durabile cu clienții noștri.

La noi, vânzarea nu este suficientă, de aceea ne propunem să ajutăm cu adevărat clienții noștri. Cu alte cuvinte, aceasta este misiunea noastră. Suntem pionieri, tocmai prin oferirea soluțiilor profesionale, urmate de servicii de mentenanță și asistență disponibile 24/24. Prin experiența noastră, ne dorim să aducem o transformare tehnologică în afacerile producătorilor de geam termopan, crescând astfel productivitatea și rentabilitatea acestora.

Dar atunci când ne gândim la viziune, un lucru este cert: credem cu tărie în ideea de parteneriate. Producătorii de geam termopan au nevoie de parteneri pe termen lung pentru a beneficia de suport și soluții profesionale adaptate nevoilor lor, indiferent de stadiul în care aceștia se află. De aceea, ne dorim să dezvoltăm parteneriate corecte și durabile care să aducă beneficii ambelor părți. Însă, atunci când suntem întrebați de valorile pe care le avem, le prezentăm pe acestea cu mândrie și multă pasiune:

 1. Integritatea: Suntem dedicați relațiilor pe termen lung și nu ne complacem în superficialități. Construim parteneriate bazate pe încredere și corectitudine.
 2. Competența: Cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, ne aflăm într-o poziție ideală pentru a oferi soluții adecvate clienților noștri și pentru a analiza cu atenție toate cerințele. Finalizarea cu succes a oricărui proiect, indiferent de dimensiune, este garantată datorită atenției și competenței noastre.
 3. Conectarea și inovația:Suntem activi în comunitatea noastră profesională, participăm la târguri specializate și sesiuni de training pentru a rămâne mereu la curent cu cele mai recente dezvoltări în domeniu. Ne străduim să împărtășim experiențele și cunoștințele acumulate cu clienții noștri, oridecâteori avem ocazia.
 4. Atitudinea: Avem o atitudine pozitivă și suntem deschiși la colaborare constructivă în ambele direcții de interes.
 5. Disciplina și calitatea: Suntem o echipă disciplinată și meticuloasă, concentrată asupra obținerii rezultatelor dorite.
 6. Angajament față de calitate: Credem cu tărie că alegerea unei soluții tehnice corecte este esențială pentru obținerea unui produs finit de înaltă calitate. Suntem pregătiți să oferim echipamente la cele mai înalte standarde pentru a asigura calitatea superioară a produselor noastre.

Cu aceste principii în minte, ne străduim să oferim soluții de sticlă inovatoare și de încredere care depășesc așteptările și să construim parteneriate de lungă durată, bazate pe încredere și calitate.

Cine formează echipa Semper Fi Glass

Echipa Semper Fi Glass este formată din experți de top, incluzând doi experți în domeniul sticlei, un inginer electronic, doi tehnicieni specializați și o echipă eficientă de suport în spatele scenei. Acest colectiv dedicat și bine pregătit lucrează împreună pentru a oferi soluții de sticlă superioare și servicii profesionale, menite să depășească așteptările clienților noștri.

Proiecte cu care ne mândrim

În lumea afacerilor, există întotdeauna acele proiecte deosebite despre care suntem mândri să povestim. Iată câteva din realizările noastre notabile:

 1. TIBERIU GLAS – Tg. Mureș: Aici, am realizat înlocuirea unei vechi linii de spălare cu o linie Boke de spălare-asamblare, presă cu gaz și robot de sigilare (dimensiuni 3.200×2.500 mm).
 2. OVIBEST – Carei: Proiectul a inclus instalarea celei mai mari linii de spălare-asamblare, presă cu gaz și robot de sigilare Boke din portofoliul nostru. Această linie impresionantă are o lungime totală de 37,5 metri și permite producția de unități de geam termoizolant cu dimensiuni de până la 3.600×2.500 mm și grosime maximă de 60 mm.
 3. NOUA TEI COM – Rm. Sărat: Suntem mândri de construcția unei hale moderne, cu toate utilitățile necesare pentru a permite instalarea echipamentelor într-un flux de producție optim. Configurația Boke include o linie de spălare-asamblare, presă cu gaz și robot de sigilare (3.200×2.500 mm), bender, instalație de umplere cu sită moleculară, extruder de butil, două macarale cu coloană și dispozitive cu ventuze, o masă automată de tăiat sticlă monolit și o masă de tăiat sticlă laminată Macotec. De asemenea, am introdus o noutate, o imprimantă în linie pentru personalizarea baghetelor distanțier.
 4. LA VASILE PVC – Călărași: Acest proiect amplu a inclus inițial relocarea unei linii de spălare existente pentru a face loc noilor echipamente. Configurația Boke instalată include o linie de spălare-asamblare, presă cu gaz și robot de sigilare (dimensiuni 3.000×2.000 mm), bender, instalație de umplere cu sită moleculară, extruder de butil și două macarale cu coloană și dispozitiv cu ventuze. Echipamentele Boke au fost completate de o masă automată de tăiat sticla laminată Macotec, o mașină de sablat sticla Dynamiki, o mașină verticală de prelucrare cant Fushan și o mașină de șlefuit cu benzi în cruce Schiavo.

Desigur, acestea sunt doar câteva exemple din portofoliul nostru divers de proiecte de succes. La Semper Fi Glass, suntem dedicați furnizării de soluții de sticlă de cea mai înaltă calitate și inovației continue, iar fiecare proiect reprezintă o oportunitate de a ne demonstra angajamentul pentru excelență.

Ce spun partenerii despre colaborarea cu Semper Fi Glass

Părerea partenerilor noștri despre colaborarea cu Semper Fi Glass reflectă un parteneriat solid și de succes. Așadar, aceștia afirmă despre noi ca suntem un business cu:

 1. Experiență remarcabilă: Partenerii noștri au apreciat profund experiența și cunoștințele noastre extinse în industria sticlei. Aceasta ne-a permis să abordăm proiectele cu încredere și să oferim soluții de calitate superioară.
 2. Soluții personalizate de echilibru: Suntem recunoscuți pentru abordarea noastră echilibrată și personalizată în rezolvarea problemelor. Am fost capabili să răspundem la cerințele individuale ale partenerilor noștri și să le oferim soluții de sticlă adaptate în mod precis.
 3. Relații durabile și transparente: Parteneriatele noastre se bazează pe încredere și transparență. Apreciem importanța comunicării deschise și gestionăm cu atenție relațiile comerciale, iar faptul că partenerii noști realizează acest aspect, ne oferă un motiv de bucurie.

Opiniile clienților noștri constituie o dovadă elocventă a calității serviciilor noastre. Clienții noștri apreciază în mod constant expertiza noastră, soluțiile personalizate și rezultatele concrete pe care le-au obținut în urma colaborării cu noi.

Sfatul expertului: comunitatea Glass Processing

Îți oferim o oportunitate unică de a beneficia de sfaturile și cunoștințele specialiștilor noștri cu experiență, Mircea Bordaș și Gabriel Vasilcoiu. Cu ani de experiență în industria prelucrării sticlei și cu acumularea unei înțelegeri profunde a echipamentelor și tehnologiilor aferente, acești experți aduc o perspectivă de neegalat la fiecare proiect.

Alăturându-te comunității Glass Processing – Consultanță Tehnică, vei avea acces la un mediu interactiv în care poți interacționa cu alți profesioniști din domeniul sticlei, primind sfaturi de specialitate și participând la discuții constructive. În această comunitate în continuă dezvoltare, te vei putea inspira din experiența noastră și vei afla cele mai noi tendințe și inovații din industria sticlei.

Semper Fi Glass reprezintă alegerea de top pentru producătorii de geam termoizolant care caută parteneri dedicați și de încredere în industria sticlei. Cu o experiență de peste 20 de ani, misiunea noastră este să oferim soluții personalizate și servicii de încredere care să aducă valoare reală clienților noștri. Contactează-ne astăzi și împreună vom aduce inovația, calitatea și excelența în producția ta de geam termoizolant. La Semper Fi Glass, suntem mai mult decât un furnizor – suntem partenerul tău de încredere în industria sticlei. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu tine!